TIIMI

Visual Media Productions on TV- ja tiedotusalan huippuammattilaisten vuonna 2011 perustama tuotantoyhtiö. Olemme nopea ja notkea toimija, joka toteuttaa laajat kokonaisuudet ja pienimmätkin toimeksiannot laadukkaasti ja tehokkaasti.

Olemme erikoistuneet videotuotantoihin sekä tiedottamiseen, PR-toimintaan ja julkisuuskuvan hallintaan, joista meillä on monivuotista menestyksekästä näyttöä ja kokemusta. Toimipisteemme on pääkaupunkiseudulla, mutta otamme vastaan toimeksiantoja ja toteutamme projekteja ympäri Suomen.

Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ja yhteisöjä monivuotisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Ideoimme, luomme ja toteutamme. Tarjoamme palvelujamme pieniin ja suuriin projekteihin kustannustehokkaasti, joten tarjouksen pyytäminen meiltä kannattaa ehdottomasti!

Meitä on laaja joukko eri alojen ammattilaisia videokuvaajista kopterikuvaajiin ja graafikoista animaattoreihin:

Tomi Lindblom, sisältöjohtaja:

Tomi on viestinnän todellinen moniottelija ja rautainen ammattilainen vuosikymmenten mukanaan tuoman kokemuksen myötä. Hän on työskennellyt lehdistössä, radiossa, televisiossa ja nettimedioissa ja tuntee maamme tiedotuskentän kuin omat taskunsa. Yleisradio, MTV3, Suomen Tietotoimisto, Valitut Palat ja SuomiTV ovat olleet hänen työnantajinaan ruohonjuuritason töistä vaativiin johtotehtäviin asti.

Toimitustyön lisäksi Tomi hallitsee tiedotuksen ja PR-työn laajan kentän alueellisista täsmäiskuista valtakunnallisiin suurhankkeisiin. MTV3 Internet, Alma Media Interactive, Eastway Oy ja Menolippu Oy ovat esimerkkejä yhtiöistä, joissa Tomi on päässyt näyttämään tiedotukselliset kyntensä.

tomi.lindblom@visualmedia.fi

+358 40 528 8485