VIDEO

Visual Media on vastaus kaikenlaisiin videotuotantoihin liittyviin tarpeisiisi. Haluatko tehdä yritys- tai koulutusvideon tai luoda kanssamme täysin uudenlaisia tapoja esitellä toimintaasi liikkuvan kuvan avulla?

Toimipisteemme on Helsingissä, mutta otamme vastaan toimeksiantoja ja toteutamme projekteja ympäri Suomen. Käytössämme on laaja kumppaniverkosto, jonka avulla voimme toteuttaa myös valaistukseen ja äänentoistoon liittyviä tehtäviä ja jopa monikameratuotantoja.

Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ja yhteisöjä monivuotisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Ideoimme, luomme ja toteutamme.

Huomaathan, että hyvän yritys- tai esittelyvideon ei tarvitse maksaa tuhansia euroja, vaan pienelläkin budjetilla voi päästä pitkälle. Tarjoamme palvelujamme pieniin ja suuriin projekteihin kustannustehokkaasti, joten tarjouksen pyytäminen meiltä kannattaa ehdottomasti! Esimerkkejä töistämme löytyy täältä:

Annamme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä: tuotanto@visualmedia.fi

REFERENSSEJÄ:

Asiakkainamme on ollut suuri joukko yrityksiä ja yhteisöjä sekä viestintä- ja mainostoimistoja, kuten Ahjo, Brandit, Kitchen, Mediafocus, SEK ja Zeeland. Olemme tehneet videoita mm. ABB:lle, Arctialle,  Cutrinille, DNA:lle, Docratesille, Espoon kaupungille, Finavialle, Helsingin Sanomain Säätiölle, Ilmariselle, Kansanvalistusseuralle, Rochelle, Pfizerille, PRH:lle, Rinnekoti-Säätiölle, Sihdille, Ticketmasterille, Turun Kaupunginteatterille, Valtiokonttorille, Veripalvelulle ja Yhtyneet Medix Laboratorioille.

ESIMERKKEJÄ TUOTANNOISTAMME:

Arctialle olemme tehneet turvallisuusvideoita ja esittelyvideoita sekä mm. jäänmurtaja Voiman 70-vuotisvideon.

Cutrinille teimme animoidun lanseerausvideon heidän uudelle tuotesarjalleen.

DNA:lle olemme toteuttaneet lukuisia yrittäjätarinoita.

Eckerö Linesille teimme videon viidennen miljoonannen matkustajan juhlinnasta.

Espoon kaupungille teimme Tuunaa terveytesi -kampanjavideon.

Finavialle olemme tehneet lukuisia esittely- ja PR-videoita, kuten kertomuksen joulupukin lähdöstä lentomatkalle.

Kansanvalistusseuralle tuotimme usean videon sarjan tyytyväisistä aikuisopiskelijoista.

Rinnekoti-Säätiölle olemme tehneet lukuisia videoita, kuten tämän työpaikkaesittelyn.

Valtiokonttorille olemme tehneet useita tietovideoita.

Veripalvelulle olemme tehneet lukuisia esittelyvideoita sekä koskettavia luovuttajatarinoita.

Yllä on mainittu vain muutamia esimerkkejä videotuotannoistamme. Olemme vuosien aikana satoja videoita asiakkaillemme. Mikään projekti tai toimeksianto ei ole meille liian suuri tai pieni.